Kollektioner

webshop start1

Nya produkter i webshopen

Nu har vi lagt ut vinter- och julkollektion 2019. För leveranstider av dessa, markerade "ordervara", se nedan. 

NYTT i INREDNING & PRESENT: Denna gång har vi ännu fler KROKAR i metall. Vi fortsätter vår AKRYLSERIE som ju kan hänga både inne och ute, t ex i grupp i fönster eller ute på balkong. Nya exotiska DEKORATIVA DJUR, så som apor, elefanter mm.

NYTT för BLOMMOR OCH BLOMARRANGEMANG: En kollektion glaserade KERAMIKKRUKOR, en tuff serie METALLKRUKOR i 4 standardstorlekar men också 3 extra låga (passar perfekt till låga och breda blomarrangemang eller gravarrangemang t ex). Några fina kvistar i silver och akryl, eller roliga sticks hittar du i nya avdelningen BORDS- & BLOMARRANGEMANG.

NYTT i STÄMNINGSLJUS - här hittar du en mängd olika LED-produkter, från block- och värmeljus, till figurativa ljuskällor.

NYTT för JULEN: Vi har alltid älskat TOMTAR, för att inte tala om ÄNGLAR. GLITTER och JULKULOR & HÄNGEN i nya former och färger.

SMÅ; BILLIGA PRESENTARTIKLAR. Trevliga att erbjuda - kanske framme vid kassan - för snabba impuls- eller presentinköp till t ex student eller gå-bort-dagar.

Exemplen här är bara ett mycket litet smakprov. Säkrast är att kika runt.

Välkommen!

 

Leveranstider för kollektion vinter & jul 2019

(självklart kan du samla din order till så få utskick som möjligt, eller bara en enda - ange ditt önskemål vid beställning):

Samtliga varor (som nu ligger märkta som "ordervara") kommer att finnas för leverans augusti–september, 2019. Artiklar utan "flagga" finns redan nu i lager.

Om du är osäker på när just de produkter du valt kommer, eller behöver mer detaljerad leveransinformation, hör av dig, så hjälper vi gärna till.

Minimikvantitet & minimiorder

Minsta orderkvantiteten av en enskild produkt anges vid varje artikel som "inner"-förpackning. Du kan, men måste alltså inte köpa en hel ytterkartong, och kan förstås plussa på valfritt antal innerkartonger (t ex 6+6+6 för att få 18st, även om ytterkartong anges som 24).

Minimiordern för nya kunder är 4000 SEK exkl moms vid första ordertillfället. Fullständiga fraktvillkor skickas ut i samband med att du får inloggningsuppgifter efter din registrering på hemsidan .